Om oss

Vi är en byggfirma som har lång erfarenhet av byggbranschen och som kan åta oss alla tänkbara uppdrag - detta som en följd av den mångsidiga kompetensen hos alla våra anställda. Vi arbetar aktivt för att kunderna ska bli nöjda och vi behandlar alla projekt med samma allvar och fokusering.

Vi jobbar effektivt och vi håller oss till den tidsplan vi kommit överens om. Under tiden arbetet pågår så försöker vi påverka dig så lite som möjligt - du och din familj ska kunna leva normalt och vi gör vårt bästa för att minimera oljud och annat störande. Detta i den mån det är möjligt.

Vid våra uppdrag riktar vi även ett fokus på miljön. Vi källsorterar alltid och använder oss av produkter - exempelvis färg - som är miljömärkta. Vi har även specialiserat oss på att montera solceller. Det är även det ett ypperligt sätt att göra vår miljö en stor tjänst - samtidigt som det sänker kostnaderna, rejält, för hushåll. Vi berättar gärna mer om den här tjänsten vid kontakt.

skåp

Vi åtar oss uppdrag över hela Sverige, men vi har vår bas i Östersund och ser därför Jämtland som ett mer naturligt arbetsområde. Som snickare kan vi hjälpa dig med allt som rör ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnationer samt reparationer och renoveringar. Naturligtvis kan du använda ditt rot-avdrag om du anlitar oss som privatperson. Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi som snickare kan hjälpa dig i Östersund eller var i Jämtland du nu än må bo. 

Erfarna hantverkare med gediget yrkeskunnande