Tjänster

Odéns Byggservice är en heltäckande byggfirma som kan hjälpa dig med det mesta - oavsett var du bor. Vi har vår bas i Östersund och vi arbetar över hela Jämtland, men vi kan även åta oss uppdrag i andra delar av Sverige. Vad kan vi hjälpa dig med? Låt oss titta närmare på några av de tjänster du kan kontakta oss för:

  • Plåtslageri: Vi kan hjälpa dig med allt inom plåtslageri - från tillverkning av specifika detaljer till läggning av plåttak. Odéns Byggservice kan även - som ett led i detta - erbjuda snöskottning vintertid. Vi sätter alltid säkerheten i första rummet då vi arbetar på hög höjd och vidtar de åtgärder som krävs för att säkra egendom, oss själva och förbipasserande.
  • Badrumsrenovering: Odéns Byggservice är behöriga enligt BBV - Byggkeramikrådets branschregler för Våtrum och det innebär att du kan anlita oss för en säker badrumsrenovering av ditt badrum. Vi kan även erbjuda totalentreprenad inom detta där vi sköter allt från dragning av el, installationer, snickerier och montering, plattsättning och VVS.
  • Målning och Tapetsering: Vi kan måla både interiört- och utvändigt på fasader. Behöver du hjälp med tapetsering så är vi företaget för dig. Vi är alltid noggranna och sätter fokus på både grundarbete och på finliret.
  • Montering av solceller: Genom att montera solceller på din villa så ger du dig själv kontrollen över din egen ekonomi. Solceller sänker dina kostnader och ger dig själv en möjlighet att vara oberoende av omvärldens priser. Du kan dessutom sälja överskott av el vidare till större aktörer på marknaden. Vi är stolta över att erbjuda denna miljövänliga möjlighet som verkligen kan göra skillnad i din vardag. Hos oss kan du köpa ett färdigt paket - Jämtkrafts Solcellspaket - som vi monterar upp på ditt hus. Kontakta oss så berättar vi mer om detta!
  • Byggställning: Är du i behov av en byggställning eller flera byggställningar? Vi har över femton års erfarenhet av montering och har alla utbildningar som krävs för att sätta upp en säker ställning hos dig. Du kan välja vilken modell och storlek som passar bäst för ditt tak- eller fasadjobb och vi hjälper dig gärna med detaljfrågor som ger dig rätt lösning.

skåp

Erfarna hantverkare med gediget yrkeskunnande